Logo
Login Register
     
 
My Picture

Latest blog article

demivlasv wrote 1 articles and got 0 comments. The last article was submitted on 05/19/17

demivlasv's gallery | Browse all blogs

   
Spacer
 
Spacer
  The SouthBourne Tax Group: Klar til at indgive din 2016 skat?

Date Friday, May 19th 2017, 3:04 AM; Icon 590; Date 0; Attitude +0 | 0 | -0

[url=www.dailynews.com]2016 skat arkivering sæson[/url] begyndt med W-2s ankommer i mail og vis forvirring som følge af nyheden om en refundering forsinkelse.
Mens de fleste mennesker vil være minimalt påvirket af ændringer i år, er en af de største tilføjelser med henblik på at hjælpe familier med lav indkomst.
Californien tjent [url=www.thesouthbournegroup.com]indkomstskat kredit[/url] går ind i sit andet år. Kreditten gælder for folk, der tjener $6,717 eller mindre med ingen børn op til $14,161 med to eller flere børn. Til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din skat, vi spurgte Aaron Martinez, en skat ekspert med H & R Block siden 1998, og Andrew Nelsen, en statsautoriseret revisor i Fountain Valley, for tips før 18 April arkivering fristen.
RESTITUTIONEN FORSINKELSE
Nogle, der tidligt kan være i for en overraskelse. Dem, der hævder Beskæftigelsesfradrag eller et barn skattefradrag vil - en anslået 30 millioner skatteydere - have deres tilbagebetaling holdt indtil februar 15.
"Vi fortæller alle at filen normalt," sagde Martinez. "De bare nødt til at vente lidt længere på at få deres refusion."
Forsinkelse, lavet af beskytte amerikanerne fra skat vandreture (sti) Act af 2015, er beregnet til at forebygge svig.
"Disse to kreditter er mГҐlet kreditter for identitetstyveri og svindlere. IRS Гёnsker at sГёrge for, at de W-2s, der kommer i er korrekte, og at de har tid til at sГёrge for der er ingen tyveri,"sagde Martinez.
IRS anslår, at så mange som 26 procent af Beskæftigelsesfradrag fordringer kan udbetales fejlagtigt i 2015. "Nogle af fejlene, der er utilsigtet, forårsaget af kompleksiteten af loven, men nogle af påstandene er forsætlig tilsidesættelse af loven," agenturet sagde.
Nemlig folk hvem savn tilbagebetaling fГёr, tilbyder H & R Block en $1,250 restitution forskud, en no forrentede lГҐn, som tilbagebetales nГҐr restitutionen udstedes af IRS.
Hvad er nyt
Personfradraget er blevet forhøjet til $4.050. Men dette beløb er udfaset for skatteyderne ved højere indkomst. Dem med højere justeret bruttoindkomst kan ligeledes ikke kunne få den fulde værdi af deres fradrag.
Den alternative minimum tax er stadig omkring, men undtagelsen er steget til $53,900 for enkelt skatteydere, $83,000 for dem gift arkivering i fællesskab og $41,900 for gift indgive separat.
Mennesker, der har udstedt et enkelte skatteyder identifikationsnummer eller ITIN, i stedet for et CPR-nummer kan have til at forny det før indgivelsen deres selvangivelser. IRS siger, nuværende ITINs vil ikke længere være gyldig, hvis de ikke blev brugt mindst én gang i de sidste tre år, eller hvis nummeret blev udstedt inden 2013.
SГёrg for du har sidste ГҐrs selvangivelse handy, nГҐr du forbereder at indgive din skat i ГҐr.
"Skatteydere, der ændrer skat softwareprodukter denne arkivering sæson skal bruge deres justeret bruttoindkomst fra deres 2015 selvangivelse for at filen elektronisk," sagde IRS. "Elektronisk indgivelse PIN er ikke længere en mulighed."
OgsГҐ det er en del af agenturets forsГёg pГҐ at slaget skat bedrageri og identitetstyveri.
HÆVDE ALLE DINE CREDITS
Martinez sagde, der er en masse fradrag mennesker glemmer at tage. De omfatter:
--VelgГёrende bidrag
--Pant interesse, ejendomsskatter og realkreditlГҐn forsikring
--Medarbejderudgifter sГҐsom kilometertal og telefon regninger
--Uddannelse omkostninger: skoler udstede en erklæring om undervisning, danne 1098-T, for støtteberettigede fradrag
--Arkivering status: For eksempel, en enlig mor med et barn kan fil som husstandens overhoved
--Pleje forældre
-Selv hvis du har en grad, tilbyder IRS hele livet lære kredit på op til $2.000 om året
--Levering drivere, især dem, der arbejder for Uber, Lyft og DoorDash, bør holde styr på miles, olieskift og køretøj reparationer som firmaudgifter
STIEN ACT
"En stor forandring i år er sti handling. Denne handling foretaget nogle skattemæssige ændringer permanente og lavet nogle udløber,"sagde Martinez.
Under act, blev den amerikanske mulighed for uddannelse Tax Credit, som giver studerende op til $2.500 i skattefradrag, og nogle andre skattelettelser gjort permanent.
Dette er det sidste år for privat pant forsikring, pant gældseftergivelse, en undervisning og gebyrer fradrag og ikke-forretningsmæssige energi kreditter.
"Næste år er det år, kunne virkelig være topsy-turvy," sagde Nelsen. "Ikke en hel masse ændret i år."
UNDGГ… SVINDEL
For at forhindre svig, indsende din skat sГҐ tidligt som muligt, Martinez opfordrer.
IRS vil ikke bede om dit kreditkort eller send sheriff til dit hus. Nogen truer med at gГёre dette er sandsynligvis en scammer.
Nogen repræsenterer IRS kan indberettes online på ftccomplaintassistant.gov eller ved at ringe 800-366-4484.
EXTENSIONS
Skatteydere, der har brug for mere tid til fil kan anmode om en forlængelse.
"FГҐr filtypenavnet arkivering undgГҐr den sene indgivelse straf, men det gГёr ikke undgГҐ den sene betaling straf," sagde Barbara Weltman, en konsulent og forfatter til bГёger om skatter, lovgivning og finansiering.
SГҐ rГҐdgivning fra skatteeksperter: at undgГҐ forsinket betaling straffen, anslГҐr det skyldige belГёb og betale det fГёr 18 April deadline. Men selv med det, du kunne ikke undgГҐ renter af betalinger, der foretages efter fristens udlГёb.
OVERKOMMELIG PLEJE ACT
Mens Republikanerne synes forpligtet til ophævelse af den økonomisk overkommelig pleje Act, det er stadig uvist, hvad kunne erstatte den.
I mellemtiden, bør folk, der ikke har sygeforsikring være parate til at betale mere i år, som straf for dem uden dækning er steget.
Straffen for ikke at have forsikring er $695 pr. uforsikrede voksen eller 2,5 procent af husstandsindkomst over tærsklen arkivering - der er størst. I 2015 var det $325 per uforsikrede voksen eller 2 procent af husholdningernes indkomst.
Enrollees med forsikring gennem statens sundhed exchange, dækket Californien, nødt til at fil en 1095-A form med deres skatter.
For at hjælpe med omkostninger, er der 30 undtagelser til rådighed for mennesker er uforsikret, ifølge Martinez.
"Det er i sit tredje ГҐr. De fГёrste ГҐr folk virkelig forstod det,"sagde Nelsen. "Andet ГҐr sanktioner virkelig begyndte at sparke, og folk begyndte at fange pГҐ, sГҐ jeg ved det er pГҐ folks sind i ГҐr."



Spacer
   
  Write blog articles
Spacer
 

Comments on this blog article

Spacer Spacer
 
Sorry there is no comment on this blog article yet. Would you like to be the first one to write a comment?
Spacer
 
 

Drop your comment for this article

Spacer Spacer
Spacer
  Sorry, guests can not post comments | Register
   

Search my blog

 


demivlasv articles

 

Would you like to read more articles written by demivlasv? Here are the latest posts.

Sorry demivlasv doesn't have any other blog articles

 
Spacer
Important References
Contact us / Report Abuse
Bookmark us
Privacy policy & terms of use