Logo
Login Register
     
 
My Picture

Blog article by vmtrojor6

vmtrojor6 wrote 1 articles and got 0 comments. The last article was submitted on 09/06/18

vmtrojor6's gallery | Browse all blogs

   
Spacer
 
Spacer
  smal hemvinst över Newcastle Barcelona tröja

Date Thursday, September 6th 2018, 8:47 AM; Icon 61; Date 0; Attitude +0 | 0 | -0

En historia har ingen början eller slut, Graham Greene skrev, och även om mycket har gjorts www.fotbolltrojor.se title="Barcelona barn tröja <img src="www.fotbolltrojor.se width="300" height="300" border="0" alt="Barcelona barn tröja"></a> den här veckan av Sheikh Mansours 10-åriga stint som ägare till Manchester City börjar racing börjar till säsongen börja se ut som obefläckade ändar till dem under Pep Guardiola . Idag kan du säga att det är affärer som vanligt.

Så, vad kan vi hämta från den här kampanjens tidiga sparring som kan ge några tips om vad som kommer nästa?

Många förväntade Liverpools viktiga sommarinvesteringar för att skapa en riktig titelutmaning och Jurgen Klopps sida hittills inte besviken och väntade tills det fjärde säsongsspelet för att erkänna sitt första mål och redan sitter ganska högst upp på bordet med fyra segrar av fyra. Om tanken www.fotbolltrojor.se Liverpool barn tröja var att kasta ner klacken bra och tidigt har Liverpool gjort det.

Att Chelsea, än en gång under ny ledning, har rört sig från de blåmärken som de tog från staden vid Wembley i gemenskapen. Skölden talar volymer för den snabba Maurizio Sarri. Tänkt att behöva lite tid för att komma överens med Premier Leagues unika egenskaper, har italienaren istället fått västlondonens bilar från offen.

Och med Watford som också börjar på en galopp, kan City, på fjärde plats, redan lagra.

De har spelat två matcher mot tungviktiga London-motståndare (Chelsea och Arsenal), två hemmalag mot vad som sannolikt kommer att vara makeweights (Huddersfield och Newcastle) och ett bortspel på nyskapade Wolves. Obeveklig i dessa matcher var de enda punkterna som föll vid Molineux, där en återkommande Wolves höll nivå trots City som ramade ramen tre gånger, med en klar straff viftade bort och erkände ett mål till Wolves centerback Willy Boly som försvararen riktade in i mål med en välplacerad handled.

De två poäng som förloras i West Midlands är skillnaden mellan City som leder packen i detta tidiga skede och sitter strax bakom de tre 100-procentiga sidorna.

Mycket har gjorts av det faktum att förra säsongen, när så många poster föll, inte kunde matchas, än mindre överträffade. Sanningen är att back-to-back-Premier League-titlarna och en genomgång till de senare stadierna av Champions League kommer nästan säkert att ses som en förbättring, även om förra säsongens massiva poäng och målsträcka inte matchas.

Guardiola och hans medarbetare kommer att vara fullt medvetna om att för att kunna uppnå detta mål måste de försiktigt rotera truppen. Redan i katalanska har talisman Kevin De Bruyne tagits bort från ekvationen med allvarlig skada, och frågor kvarstår om Leroy Sanes tankegång efter hans borttagning från VM.

Med ny signering Riyad Mahrez tar också tid att hitta fötterna, tränaren har redan gott på sin tallrik. City, i glidning över Chelsea på Wembley och klämmer Arsenal tillbaka på sin egen tonhöjd, återigen avslöjade den stora matchen mentalitet som tjänade dem så bra förra säsongen. Långt borta är de dagar då fansen fruktade utsikten att se staden spela www.fotbolltrojor.se Juventus tröja en av de stora pistolerna. Transformationen från rädsla för att frukta är fullständig och fortfarande intakt, eftersom Chelsea och Arsenal båda kan intyga.

Huddersfield kommer också att garantera stadens förmåga att vända om mindre väl förberedda sidor. I sjöfarten sex på Etihad har de gjort de andra en tjänst och påminner alla som behöver påminna om att allt annat än fullständigt engagemang och fokus sannolikt kommer att leda till att trampas på.

Så, vad av de andra två matcherna? Ger en smal hemvinst över Newcastle hopp? Kan en 1-1 rita i hemmet på en nyanställd sida ge optimism för de andra titelutmanarna?

På ansiktet kan man säga ja. Men med tanke på både Wolves och i synnerhet Newcastle kunde ha hamnat sämre än de gjorde, är sanningen att Guardiolas sida tycks hitta deras steg bekvämt nog, med en identisk rekord till 2017-18-starten.

Med Oxford och Lyon som sparkar bort stadens strävan efter League www.fotbolltrojor.se Barcelona barn tröja Cup och Champions League glory, kommer den www.fotbolltrojor.se Barcelona tröja packade fixturlistan från september och oktober snabbt att sortera vete från köven.

City, honed och primed, vet exakt vad som krävs för att komma till toppen och stanna där, samtidigt som man konkurrerar på andra fronter samtidigt. De är också medvetna om att trycket ligger på de andra att svara. Åtminstone, med att få 12 poäng från sina första fyra matcher, har Liverpool och Chelsea visat sig villiga. Oavsett om det galopperas hårt medan man tittar regelbundet över axlarna blir det till sin vilja att bli klart under de närmaste veckorna.Spacer
   
  Write blog articles
Spacer
 

Comments on this blog article

Spacer Spacer
 
Sorry there is no comment on this blog article yet. Would you like to be the first one to write a comment?
Spacer
 
 

Drop your comment for this article

Spacer Spacer
Spacer
  Sorry, guests can not post comments | Register
   

Search my blog

 


vmtrojor6 articles

 

Would you like to read more articles written by vmtrojor6? Here are the latest posts.

Sorry vmtrojor6 doesn't have any other blog articles

 
Spacer
Important References
Contact us / Report Abuse
Bookmark us
Privacy policy & terms of use