Logo
Login Register
     
 
My Picture

Blog article by fotbollstrjelink

fotbollstrjelink wrote 1 articles and got 0 comments. The last article was submitted on 04/27/18

fotbollstrjelink's gallery | Browse all blogs

   
Spacer
 
Spacer
  sannolikt kommer att tjäna Sverige barn tröja

Date Friday, April 27th 2018, 8:44 AM; Icon 99; Date 0; Attitude +0 | 0 | -0

Sydamerikanska konfidensförbundet CONMEBOL godkände Förenta staternas, Kanada och www.fotbolltrojor.se Brasilien tröja Mexikans Förenta bud att vara värd för världscupen i 2026, vilket gav förslaget en betydande ökning på fredagen.

Uttalandena från CONMEBOLs 10 medlemmar, i kombination med det nyligen tillkännagede stödet från Saudiarabien, har gett Förenta budet en nödvändig dos av goda nyheter i sin kamp för att vinna värdrätten över ett rivaliserat bud från Marocko.

Tillsammans med en rösträtt från Centralamerika (UNCAF) har det nordamerikanska budet nu 17 av de 104 röster som krävs för att vinna värdrättigheterna, vilket kommer att fastställas vid en omröstning från FIFA-kongressen den 13 juni i Moskva.

"Förenta budet i Kanada, Mexiko och USA är tacksam för dagens godkännande av CONMEBOL, konfederationen som företräder tio sydamerikanska medlemsorganisationer", sa United Bid i ett pressmeddelande.

"Detta meddelande bygger på stöd från UNCAFs sex röstmedlemsföreningar som www.fotbolltrojor.se www.fotbolltrojor.se (foto) Förenta budet hedrade för att ta emot i mars. Vi ser fram emot att fortsätta våra samtal med medlemsförbunden runt om i världen och belyser den operativa och ekonomiska säkerheten för vårt bud på hela FIFA-familjen. "

Det finns dock fortfarande en lång väg att gå. ESPN rapporterade i februari att loppet mellan Förenta budet och Marocko redan var mycket närmare än väntat, www.fotbolltrojor.se Sverige barn tröja trots att det gemensamma budet har den nödvändiga infrastrukturen redan på plats.

Detta berodde delvis på långvarig vrede mot amerikanska justitiedepartementets undersökningar av FIFA-korruption. Politiken från USA: s president Donald Trump, inklusive ett reseförbud mot de flesta arabiska länderna, har också orsakat svårigheter för budet.

De senaste veckorna har sett flera europeiska länder, inklusive Ryssland, Belgien och Frankrike, kasta sitt stöd bakom Marocko, vilket också sannolikt kommer att tjäna stort stöd från Afrikas 56 röster.

Det finns också www.fotbolltrojor.se Tyskland barn tröja frågor om nivån på stödet till Förenta budet i Karibien, med regeringar i St Lucia och Dominica www.fotbolltrojor.se Argentina tröja som meddelar sitt stöd till Marocko, även om Caribbean Football Union president Randolph Harris varnade för att detta inte nödvändigtvis innebar att hans hur deras respektive fotbollsförbund skulle rösta.

FIFA-företrädare avslutade bara en teknisk turné med Förenta budet, vilket innehöll stopp i Mexico City, Atlanta, Toronto och New York City. Marockos tekniska turné kommer att äga rum nästa vecka.Spacer
   
  Write blog articles
Spacer
 

Comments on this blog article

Spacer Spacer
 
Sorry there is no comment on this blog article yet. Would you like to be the first one to write a comment?
Spacer
 
 

Drop your comment for this article

Spacer Spacer
Spacer
  Sorry, guests can not post comments | Register
   

Search my blog

 


fotbollstrjelink articles

 

Would you like to read more articles written by fotbollstrjelink? Here are the latest posts.

Sorry fotbollstrjelink doesn't have any other blog articles

 
Spacer
Important References
Contact us / Report Abuse
Bookmark us
Privacy policy & terms of use