Logo
Login Register
     
 
My Picture

Blog article by edaschuma

edaschuma wrote 2 articles and got 0 comments. The last article was submitted on 05/27/17

edaschuma's gallery | Browse all blogs

   
Spacer
 
Spacer
  The SouthBourne Tax Group: 10 nemme måder millennials kan maksimere restitutioner og undgå kostbare fejl

Date Thursday, May 25th 2017, 9:44 AM; Icon 162; Date 0; Attitude +0 | 0 | -0

Ved nu, har du sikkert hørt folk taler om [url=mic.com]skat sæson[/url]- eller måske du fik den antydning af, at du bliver nødt til at starte arkivering din afgifter snart, på grund af at kompliceret udseende W-2 form, der ankom til dit hus.
Det er kun naturligt at vil nøle på udfylde disse grimme formularer (1040-hvad?) eller føler sig intimideret eller overvældet.
Ikke kun gøre de fleste millennials sige de frygter indgive deres skatter - mere så end andre generationer - men unge amerikanere er også bange for at begå en fejl på deres skatter, og er mindre tilbøjelige til at søge professionel vejledning.
Der kan især være sandt for dig, hvis dette år er kun din første (eller andet... eller tredje...) tid at give det en chance uden hjælp fra forældre.
Men vær ikke bange.
I virkeligheden, du bør huske, at skat tid kan være en lykkelig tid - især hvis du er forfaldne til en stor tilbagebetaling i form af en check fra regeringen.
Her er nogle tips om hvad man skal kigge efter som du gør din skat, så du undgå fejl og maksimere nogen penge på grund af dig. Og husk: når du er i tvivl, kan du altid ringe [url=www.thesouthbournegroup.com]gratis skat hjælp linjen[/url], som IRS giver.
1.Kend deadlines - eller betale prisen
Først og fremmest, du simpelthen skal gennemgå en simpel liste (som denne fra Mic) viser, hvor afgifter er forfaldne. Ikke være slukket, selv af et par dage, ellers kan du risikerer at betale en bøde for arkivering sent.
Kan du cirkel April 18 på kalenderen - som der er supersmukke fristen for at indsende din skat i år. Og hvis du ikke har modtaget din W-2 fra din arbejdsgiver af Valentine's Day, kan du ringe IRS for hjælp eller fil forlængelse.
Tale af udvidelser...
2. må ikke gøre denne fælles fejl med hensyn til udvidelser
Tid venter på, at ingen mand, og tilsyneladende heller ikke Onkel Sam.
Der kan være en grund til hvorfor du vælger at fil til en skat forlængelse (forhåbentlig får du det!), at kunne give dig seks måneder af vejrtrækning plads til at få din ænder og skat papirarbejde i træk.
Det betyder dog ikke, du kan blot skyde en IOU til regeringen, bør du skylder dem. Ifølge IRS, "en udvidelse vil give dig ekstra tid til at få dine papirer til IRS, men det omfatter ikke den tid du har til at betale eventuelle skattebeløb."
Ja, det er ikke gonna ske, cap'n.
"Det er en udbredt misforståelse, at hvis du filen til filtypenavnet, din forpligtelse til at betale din skatteopgørelse er også forsinket. Dette gælder ikke!" Jacob Dayan, partner og medstifter af fællesskabsskat, en skat opløsning og gæld relief servicefirma, gentog, at Mic. "Hvis du ikke betaler din skatteopgørelse på fristen du er kriminel, selv hvis du har anmodet om en forlængelse til dit afkast."
3. pas på skattemæssige identitetstyveri
Du kan drømme om alle de awesome ting, du planlægger at købe med selvangivelsen du håber at få, og vi håber, du er i stand til at nyde det!
Men en fælles fare alle millennials (og alle, virkelig) skal se ud for er skatterelaterede identitetstyveri. Tro det eller ej, der er kold om hjertet mennesker derude, der er på udkig efter muligheder for at stjæle dit CPR-nummer - for at indsende en falsk selvangivelse og hævder din bounty.
I 2016 alene, IRS opdaget tusinder af svigagtig restitutioner og har arbejdet på dobbelt at reducere selvangivelse svig.
Alex Hamilton, en kommunikation professional på identitet tyveri Resource Center, rådgiver skatteyderne at indsende så tidligt som muligt for at mindske risikoen for skattemæssige identitetstyveri. Derudover Hamilton fortalte Mic, det er vigtigt at "jævnligt opdatere din anti-virus software til at beskytte dig mod en cyber-angreb, der kan stjæle dine personlige data."
For at undgå skattemæssige identitetstyveri, IRS også tilskynder skat filers spørgsmål mistænkelige e-mails og "truende opkald" fra mennesker forklædt som repræsentanter for banken - eller endda IRS - og ikke til at bære dit sygesikringsbevis.
For flere tips om, hvordan du beskytter dig mod tilbagebetaling af skat svig, besøge IRS hjemmeside.
4. Brug studielån - til din fordel
Desværre, det føles som studerende lån gæld er bare en universel del af at være et tusindårsrige.
Men der er en sølv foring: Millennials kæmper med studielån har mulighed for at fradrage renter, der betales på studielån.
"Mange millennials haste for at få skatterne gjort online, så snart de får deres W-2s og ikke vente på deres 1098-Es fra deres studerende lån udbydere," Joseph Carpenito, en licenseret finansiel rådgiver på Raymond James og grundlægger af webstedet finansielle MyPlan2Day.com, forklarede Mic. "[For] en ung person med begrænset fradrag, studerende lån interesse kan potentielt være en af deres største fradrag."
Du kan trække op til $2.500 studerende lån interesse betalt i et givet år.
Der er dog indkomst grænser for dette fradrag, så sørg for at tjek tips for at hævde den studerende lån interesse fradrag på IRS-webstedet.
5. få mest ud af small business tax frynsegoder, hvis du arbejder en side trængsel
Du har elsker sort arbejde som en freelancer eller en person, der tjener ekstra penge at gøre hvad yoSpacer
   
  Write blog articles
Spacer
 

Comments on this blog article

Spacer Spacer
 
Sorry there is no comment on this blog article yet. Would you like to be the first one to write a comment?
Spacer
 
 

Drop your comment for this article

Spacer Spacer
Spacer
  Sorry, guests can not post comments | Register
   

Search my blog

 


edaschuma articles

 

Would you like to read more articles written by edaschuma? Here are the latest posts.

The Southbourne Tax
  Date 05/27/17 Icon 282 Date 0 comment(s)  

 
Spacer