Logo
Login Register
     
 
My Picture

Blog article by dharlynco

dharlynco wrote 2 articles and got 0 comments. The last article was submitted on 05/23/17

dharlynco's gallery | Browse all blogs

   
Spacer
 
Spacer
  Devin Fitzpatrick Interior Consultant - Profiel

Date Tuesday, May 23rd 2017, 2:40 AM; Icon 321; Date 0; Attitude +0 | 0 | -0

Opgroeien met een vader in de gastvrijheidsindustrie in het hele land, werden Devin van ogen getrokken naar mooie en inspirerende interieurs op een vroege leeftijd. Na grade school in de omgeving van Boston en middelbare school in Zuid-Californië haalde Devin een Bachelor of Arts graad in Art History cum laude en een Master of Arts graad in interieur. Na de verhuizing naar Seattle, werkte ze voor een residentiële architect voor twee jaar, en vervolgens als een Senior Designer bij NB Design Group, een award-winnende residentiële en commerciële interieur ontwerpbureau. Gedurende deze tijd, ze leiden projecten voor Forbes 400 cliënten en hun landgoederen, werkte samen met architecten op ontwerp en herinrichting high-end residenties, beheerde centrum condo renovaties en verbouwingen en verstrekte raadpleging voor meubels, afwerkingen en verf kleuren voor talrijke huizen in de Pacific Northwest. Verschillende van haar projecten bekroond en zijn gekenmerkt in publicaties zoals Luxe, zonsondergang, renovatie stijl en Seattle huizen en levensstijlen.
Terwijl het behalen van haar Master's degree, voortgezet [url=www.devinfitzpatrickinteriors.com]Devin herinterest in kunst en de kunstnijverheid.[/url] Haar proefschrift "The interrelatie van Art en ruimte: een onderzoek van laat de 19e en begin van de 20e eeuw Europese schilderkunst," de Joel Polsky Achievement Award ontvangen de ASID Education Foundation en is gekenmerkt in de IIDA Knowledge Center. In 2010, Devin nam een sabbatical zomer en verdere studie van de kunst aan de NYU nagestreefd en verdiende een certificaat in beoordeling Studies van Fine en decoratieve Kunsten.
Devin woont in Maple Leaf met haar echtgenoot, Scot Eckley, een landschap ontwerper en aannemer. Hun tuin is featured in talloze publicaties en favoriete stop op lokale tuin tours. Devin en Scot delen hun tuin en huis met hun jonge dochter en zoon.
Klik hier voor meer interessante informatie over [url=www.devinfitzpatrickinteriors.com]Devin Fitzpatrick interieur Consultant[/url]Spacer
   
  Write blog articles
Spacer
 

Comments on this blog article

Spacer Spacer
 
Sorry there is no comment on this blog article yet. Would you like to be the first one to write a comment?
Spacer
 
 

Drop your comment for this article

Spacer Spacer
Spacer
  Sorry, guests can not post comments | Register
   

Search my blog

 


dharlynco articles

 

Would you like to read more articles written by dharlynco? Here are the latest posts.

Devin Fitzpatrick Interior
  Date 05/16/17 Icon 169 Date 0 comment(s)  

 
Spacer